Add floating follow and dashboar

Wednesday, 23 April 2014

Cerita Lepas Cuti

Alhamdulillah. Jadi, dah tiga minggu lebih dah aku and the gang AAJ pulang ke 'syurga dunia' untuk kami ni. Sebenarnya tiga minggu yang pertama dipanggil minggu 集中, di mana cuma belajar Bahasa Jepunnnnn je, takde 科目; yakni subjek Sains. Memang best gila, dahlah kelas start pukul 9 habis pukul 5 ptg. Tapi sekarang, dah masuk balik ke 'minggu AAJらしい: kerja sekolah bertambah, masuk jam 0800 balik jam 1800.




Pastu, malam Sabtu lepas, aku join mini reunion dengan bebudak ASPER Trackers. Kat Pak John Steamboat, e-Curve. Lepak rumah Aiman Che Pauzi, thanks weh! huhu. Cuak gak naik bas dari jejantas LRT Kelana Jaya sengsorang. Aku ni dahla lembab plus buta arah sikit senanya haha. Alhamdulillah selamat pergi balik.





Sebenarnya aku tak sabarrrr sangat nak fly. Untuk berubah kita perlu berhijrah. Timba pengalaman dan ilmu. Insya Allah kalau ada rezeki. Doakan aku, sahabat. Bukan untuk aku sorang, sahabat2 lain juga :D



Aku sejak belakangan ni, tak rasa macam 'diri aku'. I need to find myself back. I've lost myself. Please, if you ever seen Diyana, show her the right way back home. Don't let her get lost further in the tremendous world. Bahaya.


Mungkin aku banyak sangat buat salah pasal tu mcam ni sekali 'tak jumpa jalan.'



haha.



ok, btw say hello to 追試 untuk 化学と数学!頑張ろう! Tulah Diyana, pemalas sangat belajar, haa serve you right! XD



No comments:

Post a Comment