Add floating follow and dashboar

Sunday, 23 February 2014

Pecutan akhir Tahun 1 RPKJ Batch 32

Assalamulaikum,



Okaayyy, this week's gonna be hectic. Seriously. Isnin ada Kanji Test, Selasa ada Kimia, Rabu pulak ada Fukushuu Tesuto. Math punya test taktau hari apa. Hm, not to forget oral English, yang mana setelah dicabut undi maka dgn gilang gemilangnya aku terpilih sebagai first presenter. English gua dahlah berkararararattt sejak masuk AAJ ni T____T *dah nak salahkan AAJ pulak. pape tah lalala~*


May Allah ease everyone of us. Cuak gak tak berapa lama agi je ni nak exam final tahun pertama. Cerita dia senang je kalau tak lepas exam ni say bubye ah kat AAJ. Pastu kena ulangggggg balik asasi, noooooo nauzubillahiminzalik. Semoga kami semua berjaya hendaknya, insya Allah. Mohon didoakan :D


Pastu, haritu ada senpai batch 30, kak Iman, datang AAJ. Dia belajar kat Yamanashi Daigaku. Aku macam berminat je nak mohon situ, insya Allah kalau ada rezeki. Sebab dia macam tak bandar sangat tapi dekat dengan Tokyo, lebih kurang dua ke tiga jam rasanya. Aku suka tempat yang macam tulah, boleh setsuyaku sikit. :D
Ntahlah aku tengah shirabe dan usha mengusha lagi ni. Aku cita-cita pun masih belum ada. Masih taktau nak ambik pengkhususan apa. Blur betul --' Semoga Allah tunjukkan kitorang the best path to succeed fiddunya wal akhirah. Pastu universiti tu dekat dengan rumah Abang Kasai hikss, eh silap maksud aku Kasai sensei. haha. Tapi tu bukan main point nya XD


Universiti Yamanashi. Antara yang aku rasa nak mohon, kalau ada rezeki insya Allah :D


I think that's it. Sebenarnya bukak netbuk nak carik pasal tajuk oral tuptup termelencong pulak. wahaahaha




Jap, I wanna wish my friends, Jennyfor Chin and Salawiah, tahniah atas perkahwinan anda. Semoga berbahagia :)

2 comments: