Add floating follow and dashboar

Saturday, 21 July 2012

Ramadhan tiba. :)

Selamat menyambut bulan Ramadhan kepada umat Islam di seluruh dunia.
Pejam celik pejam celik tak sedar dah sampai pun kita ke bulan yang penuh keberkatan ini. 
Hari ni, merangkap 1 Ramadhan, kita semua berpuasa (except for those yang 'ABC' aka 'pe-od' aka 'cuti' XD)


Macam yang semua sedia maklum, bulan yang mulia ini mestilah kita isi dengan perkara-perkara bermanfaat yang akan memenuhi kuku akaun amalan kita, contohnya solat terawih, membaca al-Quran, bersedekah dan sebagainya lagilahh..


Dan, aku dan geng-geng yang senasib akan menduduki exam trial, bermula 1 Ogos ni. Persiapan kitorang toksah cakap la macam mana... Kesedaran tu, terutamanya bila dah ada kat rumah, tetiba pulak berkurang. Adoyaiii.. La ni tawakkal ja lahh.. Insya-Allah kitorang boleh buat yang terbaik. Mintak doakan kejayaan kami dunia akhirat. :) 







Prayers are indeed the strongest weapons of Muslims, aren't they? I believe so.. :D

No comments:

Post a Comment