Add floating follow and dashboar

Monday, 2 January 2012

YOSHHH!! :D

10.30 am

Assalamualaikum, fufufufu somangat nyo eden raso meng-update blog di pagi2 buto ini.. buta ke? matahari da nak naik kao kata butaaa --' okaayyy.. foinnnee. lupakan pasal kebutaan pagi nihhh..  hari ni bebudak tahun 1 kat sk pandan dah start orientasi, termasok la adikku yang terchentaa.. 1st time tengok budak lelaki pakai uniform sekolah almaklomla sorang ja laki, tu yang satu family excited terlebeh sikit.


hari ni semangat je bangun awal pastu tak tidor balik lepas subuh. sebenarnya bukan apa, banyak benda yang dah terfikir dalam otak ni semalam seblm masok tidor. sampai termimpi2 kott.. nak jadikan hari ni sbg 'deadline' untuk buat memacam sebagai contoh... TARAAA!! biskut samperit nih!!  at least kalau boleh biar la ada buat something untuk family kann. dalam ms sejam lebih gitu dah siap dah samperit ni :) actually ada  bayk tapi takkan la nak sumbat semua dalam gmbr kann? XD
yelaa, nak masak benda lain xbape retii, jadi ni jela yang termampu..






 tak tau la sedap ke tak, nak tggu ibu, ayah n adik balik nanti makan sesamaaa.. :D *ahha sweet x?*


Good day  PPL <3

No comments:

Post a Comment