Add floating follow and dashboar

Saturday, 15 September 2018

Summer 2018

Assalamualaikum,

Sekarang kat Malaysia, cuti musim panas. First time balik lama macam ni; almost 2 months! Balik ni memang spend dengan family je, just 1 day dengan member. Tapi rasa macam sekejap je berlalu dah nak kena pergi semula T.T

Sebelum cuti selalu merungut pasal 研究, tapi sepanjang cuti ni alhamdulillah adalah sikit progres, kot 😅 Mungkin kepulanganku kali ini membuatkan sel-sel otakku lebih berhubung berbanding ketika berada di sana 😂

Btw so proud of my senpai dan keluarga beliau; ada bukak cafe kat Indera Mahkota 7, Kuantan. Namanya Sushiirando Cafe. Kalau tak jumpa search je Mr D.I.Y IM7. Betul-betul bertentangan tu. Sekarang baru soft opening, nanti grand opening bulan 10. 2 kali pergi time cuti ni, tapi tak sempat la nak pi lepas dah grand opening. Mohle sapot~



 ni gambo Mika ke Zue ambil haritu 😂



Sebagai penutup:
Member sebatch yang pi "negara tu" dah tahun ke 4 insya Allah. Please pray for my friends (kawan sekolah ke UPM ke AAJ ke jiran ke semua la ) and I; I'm praying the best for all of you too~ Also sorry for all my wrongdoing.