Add floating follow and dashboar

Saturday, 30 June 2018

Positifffff

Assalamualaikum,

Belakangan ni asyik dengan post negatif je, macam la tak da apa yang happy dalam hidup ni. Ada banyak, alhamdulillah.

Tapi antara yang nak highlightnya:

- dapat sekeping 2000yen Jepun! I've been wanting it since forever (haha ni exaggerate). Dia macam rare la sikit, even certain vending machine tak terima kegunaannya. Kat tempat part time job masa makcik baito tengah cash count dia kata ada sekeping 2000yen. Compartment cash tak da allocation untuk 2000yen sebab dia rare kan, jadi sebenarnya agak mengerepotin. So aku macam cuak-cuak tapi try la minta nak tukar. Alhamdulillah dapat! 大切にします。

- minggu lepas ada jamuan raya IPIJ. long story cut short, dapat cabutan bertuah. First time seumur hidup jadi bertuah. Sebelum ni kalau ada je acara ni awal-awal lagi dah boleh surrender la kot sebab memang selalu tak ada jodoh dengan cabutan bertuah.

Yela, aku try jadi positif okay. Maaf atas kenegativitiannya.