Add floating follow and dashboar

Thursday, 21 June 2018

Sendu

Assalamualaikum,

For these few days, this blog dah bertukar jadi tempat luahan kesenduan perasaan gue. Kalau aku mati dan tak sempat delete blog ni, sesiapa tolong deletekan blog ni boleh tak.... hack ke apa-apa ke, much appreciated :)

Walaupun probability anyone untuk jumpa blog ni dah berkurangan kepada 0.000001% sebab aku dah tak koya sangat la macam time memula buat blog dulu nak promote2 taruk link kat Facebook, Twitter, Insta bagai hahaha. Belakangan ni I've been searching for ways to do lexical analysis for input file in C++. That's the first step I think to make the freaking code clone tools. Perassan dia? rasa nak menyumpah. hahahahah

Still couldn't find out how to code it, and yesterday suddenly sth went wrong with my compiler, asyik-asyik error padahal before this punya code boleh compile ok je kot!!!!!!!

Positivity..... Entahla hilang pergi mana. 3 tahun lebih aku bertahan buat benda yang aku benci. Bukannya takat tak suka, tapi dah jadi benci. Adik-adik, rakan-rakan, beringatlah, bila nak sambung belajar jangan paksa diri kita buat benda yang kita takleh gi. Benda ni aku mula-mula rasa boleh go, tapi rupa-rupanya boleh go die lol. Kemudian, kalau rasa nak berhenti, berhenti awal-awal sebelum bendanya sampai tahap yang kalau kita berhenti jadi sayang nak berhenti.


Ya Allah, bagi lah aku kekuatan untuk habiskan semua ni. Atau aku sebenarnya ditakdirkan untuk tak habiskan pun bendalah ni? Kalau camtu Kau bagilah aku kekuatan untuk apa je pengakhirannya T.T

Ni dah pesen apa dah ni berdoa kat blog....

ps:/Takda ke anak sultan ke anak orang kaya ke yang nak sponsor I, tapinya tak cantik la dan takda kelebihan apa-apa zzZzZ